Kategóriák
Termék részletek


Agatha Christie - Poirot nyomoz

Raktárkészlet: VAN
Agatha Christie - Poirot nyomoz
 • Agatha Christie - Poirot nyomoz
 • Agatha Christie - Poirot nyomoz
4 990 Ft
Állapot:
újszerű
Kiadó:
Európa
Kiadás éve:
2 008
Kötés típusa:
keménytáblás
Oldalszám:
223
ISBN:
9 789 630 786 072

Hercule Poirot 3.

Arthur Hastings 3.

 • Tizenegy ​történet a világ leghíresebb belga detektívjéről.

  Mary Marvell, a hollywoodi filmcsillag fenyegető leveleket kap Nyugat csillaga nevű gyémántját el fogják rabolni, ha egy helyen lesz Kelet csillagá-val, Lady Yardly híres ékkövével. Valóban egy kínai istenszobor jobb és bal szeme volt hajdan a két gyémánt?
  Miért sikerül Robinsonéknak a piaci ár negyedéért lakást bérelniük Knightsbridge-ben? Londonban csillagászati összegeket kérnek minden kiadó lakásért! És miért hitték a többi lakáskeresők, hogy a lakást már kiadták? Az egyiptomi fáraó sírját feltáró régész meghal. Aztán az ásatást pénzelő amerikai milliomos is, meg az unokaöccse – New Yorkban. Igaz lenne az átokról szóló legenda, vagy van minderre természetes magyarázat?
  A Grand Metropolitan szállóban ellopják a híres gyöngysort. Igen ám, de a tulajdonosnő komornája végig a szobában volt. Poirot az egyetlen, aki hisz az ártatlanságában – de akkor mi történt valójában?
  Anglia miniszterelnöke az első világháború idején audiencián jár a királynál, majd szerencsésen túlél egy merényletet, és áthajózik Franciaországba. A szövetségesek konferenciáján a német békekötési indítvány ellen akar szót emelni de Franciaországba érve elrabolják. Poirot-nak huszonnégy órája (és tizenöt perce) van, hogy megtalálja, miközben két ország rendőrei teszik tűvé mindhiába a francia vidéket.
  Miss Violet Marsh összeveszett nagybátyjával, mert nem akart háziasszony lenni, inkább egyetemre ment. Vajon az-e a tanulatlan, de csavaros eszű öregember igazi végrendelete, amelyben mindenét jótékony célra hagyja, vagy elrejtett egy másikat, hogy kiderüljön: okosabb lesz-e attól egy lány, ha diplomát szerez?
  Ezekben és a többi öt történetben is megcsodálhatjuk Poirot páratlan éleslátását

Webáruház készítés