Kategóriák
Termék részletek


Anne Rice : Interjú ​a vámpírral (Vámpírkrónikák 1.)

Raktárkészlet: NINCS
Anne Rice : Interjú ​a vámpírral (Vámpírkrónikák 1.)
2 490 Ft
Állapot:
újszerű
Kiadó:
Szukits
Kiadás éve:
2 003
Kötés típusa:
keménytáblás
Oldalszám:
284
ISBN:
9 639 441 821
Nincs készleten
  • Mindenkit ​érdekelnek a vámpírok.
    Évszázadok óta foglalkoztatják a képzeletet, hátborzongató történetek hősei, elkárhozott, démoni teremtmények, az éjszaka gyönyörű vadászai, akik embervérre éhezve lesnek gyanútlan áldozataikra. Ezek a mesék olyannyira lenyűgözőek, hogy egyesek szinte már megszállottan rajonganak értük.
    Talán éppen ezek a gondolatok jutnak eszébe annak az ifjú újságírónak, aki egy nap különös felkérést kap: valaki, aki azt állítja magáról, hogy vámpír, szeretne interjút adni neki. Ám bármire is számít, egy különc pozőr helyett valódi démont talál. A döbbent riporter szeme előtt megelevenednek a mesék, életre kelnek a legendák, s míg a különös, korszakokon átívelő történet kibontakozik, megismerhetjük egy szörnyeteg emberi lelkét, vágyait, ösztöneit, évszázados kutatását igazságok és válaszok után, s megtudhatjuk, hogy az egyetlen dolog, ami enyhítheti az örök élet kínját, a szerelem.

    Anne Rice regényéből Tom Cruise, Brad Pitt és Antonio Banderas főszereplésével készült film, mely a vetítését követően szinte azonnal kultikussá vált a vámpírfilmek között.

Webáruház készítés