Kategóriák
Termék részletek


Anne Rice : Lestat ​herceg (Vámpírkrónikák 11.)

Raktárkészlet: VAN
Anne Rice : Lestat ​herceg (Vámpírkrónikák 11.)
  • Anne Rice : Lestat ​herceg (Vámpírkrónikák 11.)
  • Anne Rice : Lestat ​herceg (Vámpírkrónikák 11.)
1 990 Ft
Állapot:
újszerű
Kiadó:
Szukits
Kiadás éve:
2 015
Kötés típusa:
keménytáblás
Oldalszám:
544
ISBN:
9 789 633 106 006
  • A ​világ megmaradt vérszívói közt káosz uralkodik… kárhozat és tűz, törvénytelenül burjánzó parazitasereg tombol mindenütt…
    Egy Hang riasztja fel a föld mélyén szendergő öreg vámpírokat, azt parancsolja, válogatás nélkül égessék meg elszabadult ivadékaikat Párizstól Bombayig, Hong Kongtól San Franciscóig, szerte a világon. Fogy az idő.
    Ismerős hőseink csapata, Louis, Armand és a legendás Lestat herceg, aki visszatér önkéntes száműzetéséből, nem kisebb kalandra vállalkozik, mint hogy rátalál arra a valakire – vagy valamire –, akinek a Hangja ezt a rejtélyes világot vezérli, és kideríti a szándékait.
    Napjaink New Yorkjától az ókori Egyiptomig, Karthágótól a reneszánsz Velencéig végső küldetésre ébrednek az árnyékvilág legősibb és leghatalmasabb erői. Anne Rice legújabb regénye ott veszi fel a fonalat, ahol majdnem negyed százada a Lestat, a vámpír abbamaradt, hogy újult erővel ragadjon magával bennünket a Vámpírkrónikák feledhetetlen világa. De ez a könyv akkor is letehetetlen, ha nem ismerjük az előzményeket: az egész vámpíruniverzumot magában foglalja.

Webáruház készítés