Kategóriák
Termék részletek


Barbara Claypole White - Félúton

Raktárkészlet: VAN
Barbara Claypole White - Félúton
1 800 Ft
Állapot:
újszerű
Kiadó:
General Press
Kiadás éve:
2 016
Kötés típusa:
puhatáblás
Oldalszám:
416
ISBN:
9 789 636 438 913
  • Will ​sikeres bestselleríró. Magánélete azonban romokban hever. Magányosan él New York-i loftlakásában, távol tartja magát az érzelmektől, fél az elköteleződéstől, bezárkózva éli világát. Mikor kisfia, Freddy egy autóbalesetben életét veszti, az utolsó emberi kapcsolata is megszűnik. Mikor édesapjának rossz magaviselet miatt kiteszik a szűrét az idősek otthonából, Will válaszút elé kerül: vigye magával édesapját New Yorkba, vagy keressen neki egy idősek otthonát az apja által kedvelt hegy közelében.
    Hannah állatorvos. Elvált, a gyerekei elköltöztek otthonról. A munkája az élete, ha kell, éjfélkor is elmegy a pácienseihez, és kóbor állatokat fogad be az otthonába. Mindenkin segít, akin tud, de a hozzá legközelebb állókat nem tudja megmenteni. Mikor a sors az útjába sodorja Willt és az apját, Hannah úgy dönt, befogadja őket üresen álló vendégházába, és megpróbál segíteni nekik. Akkor még nem sejti, hogy ez a döntés életét gyökeresen felforgatja. Ahogy életük összefonódik, egyre jobban érzik, együtt megtalálhatják az utat a boldogsághoz.
    Barbara Claypole White regényében két olyan ember találkozásáról olvashatunk, akik megrekedtek az életükben, nem találják az utat a boldogsághoz.

Webáruház készítés