Kategóriák
Termék részletek


Brian Herbert · Kevin J. Anderson A ​Dűne – A Harkonnen-ház (Előjáték a Dűnéhez 2.)

Raktárkészlet: VAN
Brian Herbert · Kevin J. Anderson A ​Dűne – A Harkonnen-ház (Előjáték a Dűnéhez 2.)
  • Brian Herbert · Kevin J. Anderson A ​Dűne – A Harkonnen-ház (Előjáték a Dűnéhez 2.)
1 990 Ft
Állapot:
új
Kiadó:
Szukits
Kiadás éve:
2 007
Kötés típusa:
keménytáblás
Oldalszám:
426
ISBN:
989 639 393 349
  • A ​Harkonnen-ház a Dűne: Az Atreides-házban megkezdett történet folytatásaként a már jól ismert karakterek segítségével idézi meg a titok, az ígéret és a csoda varázslatos világát, mely először Frank Herbert népszerű regényciklusának lapjain kelt életre.
    Az aranyoroszlános trónus új urának, Shaddamnak hatalma még ingatag. Uralmát Vladimir Harkonnen báró is veszélyezteti, aki kielégíthetetlen hatalomvágytól vezérelve szinte bárkivel kész harcba szállni, csak hogy Háza eddig soha nem látott hatalomra tehessen szert. Elsődleges célpontjai az Atreides-ház és a titokzatos Bene Gesserit rend. A Dűne sivatagos világa, az Ix gépbolygója és számtalan más meghódított planéta nyögi a könyörtelen új elnyomók uralmát, akik az erőforrások – köztük a legismertebb, a csak a Dűnén fellelhető fűszer – végletekig való kihasználásában érdekeltek. Lázadók kis csoportjai azonban felveszik velük a harcot.
    Leto Atreides számára, aki biztonságban és nyugalomban nőtt fel, fontos döntések ideje érkezett el. Választania kell szerelem és becsület, barátság és kötelesség között. Az Atreides-háznak végül csak egy választása marad – küzdelem a fennmaradásért…

Webáruház készítés