Kategóriák
Termék részletek


Christopher Golden - A fájdalom folyója (Alien)

-49%
Raktárkészlet: VAN
Christopher Golden - A fájdalom folyója (Alien)
 • Christopher Golden - A fájdalom folyója (Alien)
3 500 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2020.10.08   A készlet erejéig!
Állapot:
új
Kiadó:
Szukits
Kiadás éve:
2 015
Kötés típusa:
puhatáblás
Oldalszám:
348
ISBN:
9 789 634 973 409

Az Alien: A Fájdalom folyója a kultikussá vált film, A bolygó neve: halál előtti eseményeket mutatja be az Acheron telepeseinek nézőpontjából.

 • A ​hiányzó láncszem…

  Miközben Ellen Ripley egy mentőkapszula belsejében, hiperálomban sodródik az űrben, a Weyland-Yutani társaság birtokba veszi az LV-426-os holdat, és megkezdi terraformálását. A cég már régóta gyanítja, hogy az Acheronnak elnevezett égitesten idegen technológia, esetleg idegen lények nyomaira bukkanhat, ezért az esetleges veszélyekkel nem törődve megkezdi az első civil telep kiépítését.
  Néhány évvel később a mentőcsapatok befogják Ellen Ripley mentőkapszuláját. A vizsgálat során a Weyland-Yutani emberei fontos információkat szereznek a túlélőtől, az adatokat azonnal továbbítják az Acheronra.
  A telepesek a kapott koordináták birtokában rátalálnak egy idegen építésű hajóroncsra, amelyben a fantasztikus technikai eszközökön kívül mumifikálódott tetemeket, és furcsa, húshéjú, még élőnek tűnő tojásokat találnak. A tojásokból előtörő, pókszerű lények a felderítést végzők arcára tapadnak, és ismét kezdetét veszi a borzalmas folyamat…
  Az Acheron segítséget kér, a Weyland-Yutani katonai osztagot vezényel a holdra. Velük tart egy civil tanácsadó is, Ellen Ripley.
  Miközben a mentőosztag az Acheron felé tart, a telepen elszabadul a pokol. Az idegen lények mészárlását csupán néhányan élik túl. Három embernek sikerül elhagynia a holdat, a negyedik túlélő, egy kislány, a szellőzőjáratokban húzza meg magát…

Webáruház készítés