Kategóriák
Termék részletek


Jamie McGuire - Gyönyörű áldozat

Most jött!
Raktárkészlet: VAN
Jamie McGuire - Gyönyörű áldozat
 • Jamie McGuire - Gyönyörű áldozat
 • Jamie McGuire - Gyönyörű áldozat
 • Jamie McGuire - Gyönyörű áldozat
1 490 Ft
Állapot:
szép állapotú
Kiadó:
Maxim
Kiadás éve:
2 016
Kötés típusa:
puhatáblás
Oldalszám:
352
ISBN:
9 789 632 617 473
 • Falyn ​Fairchild, a következő kolorádói kormányzó lánya mindent képes hátrahagyni. Már megtette ezt a kocsijával, a tanulmányaival, és még a szüleivel is. Megtörten tér vissza szülővárosába, és pincérkedést vállalva a Bucksaw Kávézóban. Falyn minden műszak után félretesz egy kevés pénzt, és reméli, hogy hamarosan összegyűlik annyi, hogy vehessen egy repülőjegyet, és eljusson az egyetlen helyre, ahol igazán megbocsátást nyerhet, a régmúlt bűneiért: Eakinsba, Illinoisba.
  Taylor Maddox abban a pillanatban megérezte, hogy Falyn bajban van, amint leült egy asztalhoz a kávézóban. Taylor csábító, megszegi az ígéreteit, és még akkor is káprázatos, amikor piszok borítja be – minden megvan benne, ami Falyn szerint egy rámenős, szexi tűzoltóban is. Falynt nem vonzza az, hogy egy legyen a srác hódításai közül, ám egy Maddox fiúnak egy ellenálló lány a tökéletes kihívás.
  Amint Falyn megtudja, hogy mit nevez otthonának Taylor, minden megváltozik. A Maddoxokra jellemző kitartás lehet, hogy nem lesz elég Falynnel szemben. És most először lehet, hogy Taylor lesz az, aki megégeti magát.

 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  Most jött!    
Webáruház készítés