Kategóriák
Termék részletek


Lee Child - Vágóhíd ​/ Késedelem nélkül / A látogató

Raktárkészlet: VAN
Lee Child - Vágóhíd ​/ Késedelem nélkül / A látogató
  • Lee Child - Vágóhíd ​/ Késedelem nélkül / A látogató
2 490 Ft
Állapot:
újszerű
Kiadó:
Reader's Digest
Kiadás éve:
2 005
Kötés típusa:
keménytáblás
Oldalszám:
384
ISBN:
9 639 562 319
  • Az ​Angliában született szerző tizennyolc évig dolgozott a brit televíziónál gyártásvezető-asszisztensként, azután egy leépítés során munkanélküli lett. Úgy érezte, itt a nagy lehetőség, hogy valóra váltsa régi vágyát, és regényeket írjon. Négy hónap múlva befejezte első Jack Reacher-krimijét, a Vágóhidat. Az 1997-ben megjelent könyv számtalan díjat és elismerő kritikákat kapott. Azóta Childot elsőrangú krimiszerzőként tartják számon világszerte.
    – Amikor könyvet írok, először is elképzelem, milyen lesz a vége, egyébként egyszerűen elkezdem valahol, és hagyom, hogy a cselekmény kibontakozzon – meséli Lee Child az írói módszeréről. – Ez segít abban, hogy a történet tele legyen kiszámíthatatlan fordulatokkal.
    1998-ban másik régi vágyát is megvalósította: az Egyesült Államokba költözött. Amerikai születésű feleségével New Yorktól északra lakik, nem messze kitalált hőse, Jack Reacher otthonától. Ám míg Reacher élvezi a szabadságot és a kalandozást az Egyesült Államokban, addig Child rendkívül szeret egy helyben maradni, ami manapság kényelmesen berendezett otthont jelent a zöldövezeti kisvárosban.
    – Mindig is rajongtam az USA-ért – vallja be a szerző. – Itt él a világ legfogékonyabb olvasóközönsége, már ami a modern regényeket jelenti, és az eső sem esik megállás nélkül.

Webáruház készítés