Kategóriák
Termék részletek


Michael Connelly - Éjszakai műszak

Raktárkészlet: VAN
Michael Connelly - Éjszakai műszak
1 990 Ft
Állapot:
újszerű
Kiadó:
Alexandra
Kiadás éve:
2 019
Kötés típusa:
puhatáblás
Oldalszám:
432
ISBN:
9 789 634 476 115

A bűn sosem alszik
Renée Ballard 1.

  • RENÉE ​BALLARD szó szerint a hollywoodi éjszakában dolgozik. A Los Angeles-i rendőrség éjszakai műszakjának tagjaként többnyire ő ér először a legbrutálisabb bűncselekmények helyszíneire – hogy aztán az összes ügyet átadja a dicsőséget végül learató nappalos kollégáknak. E hálátlan beosztás nem más, mint büntetés, miután a fiatal nyomozónő néhány évvel ezelőtt szexuális zaklatásért tett panaszt az egyik felettese ellen, és ígéretes karrierje ezzel derékba tört.

    Egy éjjel azonban, miután először egy parkolóban agyonvert prostituálthoz, majd egy éjszakai klubban lezajló mészárlás ártatlan áldozatához hívják, elege lesz, és társa kérése és a felsőbb utasítások ellenére önhatalmúlag folytatja a nyomozást. Ballard ekkor még nem tudja, hogy kutakodása milyen mélyre viszi majd városa fekete szívébe, a rendőrségi titkokba és a saját múltjába.
    MICHAEL CONNELLY, napjaink egyik legjobb krimiszerzője, Harry Bosch megalkotója újabb remekbe szabott történettel és felejthetetlen karakterrel tér vissza!

Webáruház készítés