Kategóriák
Termék részletek


Philippa Gregory - Az állhatatos hercegnő

Raktárkészlet: VAN
Philippa Gregory - Az állhatatos hercegnő
  • Philippa Gregory - Az állhatatos hercegnő
  • Philippa Gregory - Az állhatatos hercegnő
4 980 Ft
Állapot:
újszerű
Kiadó:
Cartaphilus
Kiadás éve:
2 013
Kötés típusa:
keménytábla, védőborító
Oldalszám:
526
ISBN:
9 789 632 662 824

A Tudorok 1.

Plantagenet és Tudor regények 6.

  • Philippa ​Gregory újabb bestsellere VIII. Henrik első feleségének, Aragóniai Katalinnak a történetét tárja az olvasó elé, vagyis a neves angol szerző legnagyobb sikerkönyve, A másik Boleyn lány eseményeinek előzményét meséli el.
    Catalina, a spanyol infánsnő, akit még gyermekkorában eljegyeztek Arthur walesi herceggel, alig tizenöt évesen érkezik Angliába, a Tudorok udvarába. Az ifjú házasok kezdeti idegenkedése szenvedélyes szerelembe csap át – csakhogy történetük hamarosan szomorú fordulatot vesz. Arthur merész kívánsága azonban meghatározza hitvese további sorsát…
    Ahogy rajongói már megszokhatták, Philippa Gregory most is szokatlan szemszögből ábrázolja a történelmet. Újabb regényében nem a Boleyn Anna miatt félreállított, idősödő asszonyt ismerhetjük meg, hanem az ifjú hercegnőt, a vonzó és eszes, elszánt és állhatatos lányt, akit arra neveltek, hogy Anglia királynéja legyen, s aki addig küzd, míg meg nem szerzi azt, ami hite szerint megilleti.
    A romantikus történelmi regényeiről világszerte ismert szerző ezúttal is mély átéléssel rajzolja meg egy erős jellemű, céltudatos, de érző szívű nő életteli portréját.

Webáruház készítés