Kategóriák
Termék részletek


Réti László - Európa halála

Raktárkészlet: VAN
Réti László - Európa halála
 • Réti László - Európa halála
 • Réti László - Európa halála
1 990 Ft
Állapot:
használt, jó állapotú
Kiadó:
Művelt Nép
Kiadás éve:
2 019
Kötés típusa:
puhatáblás
Oldalszám:
574
ISBN:
9 786 155 905 506
 • 2050-ben ​járunk. Magyarország túl van egy újabb parlamenti választáson, és a miniszterelnöknek nincs könnyű dolga. Az országban lassan egymillió muzulmán vallású ember él, és közel a felük arab származású. A magyarok száma nyolcmillió alá csökkent.
  Az Arab-félszigeten már fél évszázada matematikai modellekkel tervezik a jövőt. Semmi sem történhet úgy, hogy ne látnák előre.
  Megérett az idő, hogy a Dinasztia lépjen.
  Valami folyik a háttérben, de senki sem látja egészben a kirakós minden darabkáját.
  Zsitvai László, a frissen kinevezett nemzetbiztonsági tanácsadó igyekszik úgy lavírozni, hogy minden az ő érdeke szerint alakuljon. Ezalatt az iszlám hitet felvett Siroki Mariann pszichológus egy olyan elméletet állít fel Budapesten, amely alapjaiban változtatja meg a terror elleni háborút. Ám a terroristák is változtatnak a taktikán, és a nőnek másodszor is meg kell találnia a megoldást.
  A terror elleni háború tényleges színterén, az utcákon azonban egyre nagyobb a káosz. Hamza főhadnagy, a rendőrség mesterlövésze nem elvek és elméletek mentén dolgozik, hanem a kőkemény valóságba lép ki minden nap. És neki meg kell húznia a ravaszt.
  A geopolitikai dilemmák egy házaspár mindennapjaiban is megjelennek, és az átlagember szintjén kell döntést hozniuk: hogyan tovább?
  Meg kell-e hajolniuk a hatalom előtt?
  Meg lehet-e változtatni a globális politikát?
  Vagy egyszerűen csak a saját életüket kell menteniük?
  Mert másra talán nincs is lehetőség…
  Réti László azokat a problémákat feszegeti letehetetlenül izgalmas bestsellerében, amelyek napról napra egyre erősebben határozzák meg mindennapjainkat, jövőnket.

Webáruház készítés