Kategóriák
Termék részletek


W. E. B. Griffin · IV. William E. Butterworth - A mexikói ügy (Az elnök embere 7.)

Raktárkészlet: VAN
W. E. B. Griffin · IV. William E. Butterworth - A mexikói ügy (Az elnök embere 7.)
1 990 Ft
Állapot:
szép állapotú
Kiadó:
Gold Book
Kiadás éve:
2 014
Kötés típusa:
keménytábla, védőborító
Oldalszám:
360
ISBN:
9 789 634 262 763

Az elnök embere sorozat 7. kötete

  • A ​Wall Street Journal és a New York Times sikersorozata visszatér egy rendkívüli regénnyel bosszúról, árulásról… és hazaárulásról.

    Egy mexikói úttorlasznál fegyveresek megállítják az amerikai követség terepjáróját. Három utast megölnek, a negyediket elrabolják. Minden a drogkartellekre utal, különösen azután, hogy az emberrablók hajlandónak mutatkoznak kicserélni a túszukat az egyik kartell vezetőjére, aki egy szövetségi börtönben raboskodik.
    Ám Charley Castillo és „nyugdíjas” kémekből álló csapata kételkedve fogadja a híreket a történtekről. Mivel nemrég magukra haragították a Kremlt egy venezuelai sziget elleni fedett akcióval, amely során nemcsak értékes orosz ügynököket fogtak el, hanem egy titkos orosz repülőgépet is, kezd összeállni a fejükben a történet.
    Úgy hiszik, az emberrablás csak elterelő hadművelet, és a gyilkos emberrablóknak maga Vlagyimir Putyin parancsolta meg, hogy állítsanak csapdát Castillónak és társainak. És ahogy a dolgok állnak, talán még az sem menti meg őket, hogy tudnak a csapdáról. Az amerikai kormányon belül is nagy erők sorakoznak fel ellenük, és ha az egyik oldalnak nem sikerül elkapnia őket… akkor majd a másiknak igen.
    Griffin jellegzetes, kidolgozott szereplői és mindvégig izgalmas drámájuk a rendkívüli sorozat egy újabb rendkívüli regényében!

Webáruház készítés