Kategóriák
Termék részletek


W. E. B. Griffin - Titkos műveletek (Az elnök embere 5.)

Raktárkészlet: VAN
W. E. B. Griffin - Titkos műveletek (Az elnök embere 5.)
1 490 Ft
Állapot:
szép állapotú
Kiadó:
Gold Book
Kiadás éve:
2 011
Kötés típusa:
keménytábla, védőborító
Oldalszám:
422
ISBN:
9 789 634 262 015

Az elnök embere sorozat 5. kötete

 • AZ ​ELNÖK EMBERE című sikersorozat ötödik részében az orosz medve előbújik a barlangjából.

  Az első nyugtalanító hírek a karácsonyi vacsoraasztalnál érik utol Charley Castillót, az elnök ügynökét: Marburgban brutálisan meggyilkoltak egy oknyomozó riportert, aki Castillo európai újságjának dolgozott és az iraki „olajért élelmet” ügylet német és orosz szereplői után nyomozott.
  A következő hívás a nemzeti felderítési igazgatótól jön, aki arra kíváncsi, mit tud Castillo a CIA-t a II. világháború óta szolgáló osztrák Kuhl házaspárról, akiket egy bécsi parkban találtak holtan, acélhurokkal a nyakukon.
  Alig telik bele néhány óra, és Castillo két merényletkísérletről is tudomást szerez. Mindkettő szenteste történt, az egyik célpontja Jack Britton titkosszolgálati ügynök és felesége volt Philadelphiában, a másik az argentin csendőr őrnagy, Liam Duffy és családja Buenos Airesben. Az ismeretlen, de minden kétséget kizáróan profi elkövetők mindkét esetben automata fegyverekkel törtek a célpontjaik életére.
  Miután Castillo megosztja a legújabb információkat az ártalmatlan nevű Szervezetelemzési Hivatal – egy katonákból, egykori CIA-, FBI- és titkosszolgálati ügynökökből verbuvált ügynökség – további tagjaival, a társaság két következtetést von le:
  Egy: ez nem véletlen egybeesések sorozata, hanem leszámolás.
  Kettő: a következő valószínű célpont maga C. G. Castillo, a Delta Force alezredese.

  A Griffin védjegyévé vált részletes karakterábrázolás és feszített tempójú történetmesélés eredménye egy újabb rendkívüli könyv – egy rendkívüli sorozatban.

Webáruház készítés